Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

De bedste kondomer

Intimt samvær og samleje hænger uløseligt sammen med krops- og hudkontakt, derfor må vi heller ikke glemme, hvad vi udsætter vores kroppe for i denne sammenhæng.

I denne kategori finder du et udvalg af kondomer, som lever op til de skrappe krav vi har til vores produkter her i shoppen.

Det er vigtigt, at vi alle tager hensyn til både os selv, hinanden og naturen og miljøet omkring os. Derfor kan du være sikker på at vi også har gjort et grundigt researcharbejde i denne kategori, så det bliver nemt for dig at tage bæredygtige og sunde valg også når det gælder kondomer. Vi fører fx veganske kondomer som er fremstillet uden kasein der ellers ofte anvendes ved fremstillingen af traditionelle kondomer.

Her finder du de aller bedste kondomer – natur kondomer uden kemi. Vi vil løbende udvide kategorien, så du, uanset kondom størrelse, vil kunne finde det du skal bruge her hos os, og kan føle dig tryg i dit køb af natur kondomer.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
FAIR SQUARED
Show more Show less
Scroll til toppen