Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Dag til dag levering ved køb inden kl. 13
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Naturlig skønhed på få minutter

Det er rigtigt nok… Kun få minutters rullende behandling med en skin roller giver synlige resultater. Og så er det tilmed supernemt at anvende en skin roller.

Hos Økofamilien har vi lagt et grundigt arbejde i at finde de bedste og mest naturlige skin rollers til dig.

Skin Roller / Glow Roller

Glow Rolleren fra Calmlish har ingen nåle. Den masserer glow og flow ind i huden, dels med en glat krystal og dels med en krystal med tekstur. Du vil se en øjeblikkelig effekt af glowrollerens arbejde, og det er nem, hurtig, effektiv og blid måde at vække huden på om morgenen, så du går på arbejde med mere glød og liv i ansigtet.

Læs mere om de forskellige skin rollers i vores udvalg herunder.

Viser et enkelt resultat

Sådan bruger du Glow Rolleren fra Calmlish:

Denne Glow roller / Skin Roller kan bruges både med og uden olie. Ønsker du en god økologisk olie til din Glow Roller, som ikke fedter, kan du finde vores lækre jojobaolie lige her.

Brug i begyndelsen denne skinroller 6-7  gange om ugen, indtil du opnår det ønskede resultat, og derefter kan du holde ved lige ca. 3 gange om ugen. Men der er som sådan ingen egentlige regler ift. hyppigheden.

Om morgenen kan den bruges til at vække huden blidt og give øjeblikkeligt liv og glød til ansigtet.

Glow Rolleren har to ender; en glat krystal i den ene ende og en krystal med tekstur i den anden ende.

  • Tekstur-rullen bruges der hvor du ønsker at stimulere blodgennemstrømningen. Den tilfører ekstra næring og giver huden ekstra glød og liv, fx på panderynke, smilerynkerne, gamle acne-ar, hals og hage.
  • Den glatte krystal bruges til lymfedrænage og mod ømme muskler i ansigtet. Du kan også bruge den til at køle huden ned efter du har brugt tekstur-rullen.

Filtrer produkter

Brands

Scroll til toppen