Bæredygtige produkter

Kvalitet og grøn samvittighed

Bæredygtige produkter er begyndt at fylde mere og mere i vores bevidsthed. Det gør sig både gældende, når vi aktivt opsøger det, men også igennem den offentlige debat. En udvikling som næppe aftager de næste mange år.

Det kan dog være vanskeligt for dig som forbruger, at gennemskue de forskellige økologiske mærkninger og krav. Det kræver engang imellem en del forarbejde, hvis du gerne vil finde de bedste økologiske og bæredygtige produkter. 

Hos Økofamilien.dk er du dog i gode hænder. Vi har gjort forarbejdet for dig, og sælger kun de reneste produkter på markedet. Bæredygtige produkter, som vi selv bruger i det daglige, og hvis fremstilling og indhold skaber glæde og grøn samvittighed. Hos Økofamilien.dk er jagten på rene produkter, en enklere livsstil og ærlighed drivkraften. 

Find dine bæredygtige produkter hos Økofamilien.dk

Mit navn er Tine, og jeg har i fælleskab med min familie, skabt Økofamilien.dk. Det startede alt sammen med et ønske om en blog, hvor jeg kunne dele min interesse og viden om bæredygtige produkter og økologi. Med tiden fik jeg dog lyst til at dele mine økologiske fund på andre måder. Jeg ville gerne give mine følgere nem adgang til de bæredygtige produkter, som min familie og jeg bruger i det daglige.

I dag kan du derfor både shoppe og læse om bæredygtige produkter hos Økofamilien.dk. På bloggen skriver jeg om alt det jeg brænder for inden for økologi og grøn omstilling. Du får masser af gør-det-selv-tips, supplerende information om de produkter jeg sælger, og om økologi og en kemi-fri livsstil det hele taget, samt personlige blogindlæg om livet i øko-familien. Har du yderligere spørgsmål, eller anbefalinger til andre bæredygtige produkter, så kontakt mig endelig. Fælleskabet og følgerne gør Økofamilien.dk stærkere.

Kærlighed til økologi og bæredygtige produkter

Interessen for økologi og bæredygtige produkter har fulgt mig siden mine tidlige ungdomsår. Først var det mest for min egen skyld. Jeg delte egentlig kun min viden med venner og familie, når de efterspurgte det. Økologien og interessen for bæredygtige produkter er mit eget personlige valg. Det er ikke noget jeg pådutter andre. Har du lyst til at læse med, eller købe nogle af vores bæredygtige produkter, uanset hvor du er i livet, er du altid velkommen hos økofamilien.dk.

Øko-familiens udvalg af bæredygtige produkter

Hos Økofamilien.dk sælger vi mange forskellige bæredygtige produkter. Hvert eneste produkt er nøje udvalgt pga. dets rene indhold, og vores egne erfaringer med det. Så udover, at vi har fundet produkterne ud fra en lang række strenge krav, er alt testet på egen hud og i vores eget hjem. Kvaliteten og økologien skal følges ad, hvis de bæredygtige produkter skal sælges i øko-familiens økologiske webshop.