Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 13 og vi sender samme dag
Bestil inden kl. 13 og vi sender samme dag
1% af vores omsætning går til Plant et Træ
1% af vores omsætning går til Plant et Træ

Amazinc! naturlig solcreme

Amazinc! er et cool, tjekkisk brand, som udvikler og producerer naturlige, bæredygtige og funktionelle hudplejeprodukter og solbeskyttelse med omtanke for både mennesket og naturen omkring os.
Det er brandets klare mål at undgå at gøre unødvendig skade på vores miljø såvel som på vores hud og samtidig inspirere alle andre til også at passe på os selv, vores børn og vores verden.

Ideen til Amazinc! Skincare er opstået i surfermiljøet, og i 2015 lancerede Amazinc! deres første spændende produkt – en fuldstændig naturlig sunblock, som både er funktionel og hud- og miljøvenlig. Siden er flere lækre, miljøvenlige og naturlige

produkter kommet til og brandet fører bl.a. også læbepomade, solcreme, håndcreme og kropsolie særligt målrettet børn og voksne der dyrker outdoor-livet og samtidig gerne vil beskytte huden mod solens skadelige stråler og unaturlig kemi.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Amazinc! Skincares fantastiske og lækre produkter. Og tag et valg om at blive en del af en bedre verden hvor det er supercool at passe på sig selv og miljøet, og hvor man godt må vise sine medmennesker at man anvender solbeskyttelse. Amazincs produkter har nemlig den egenskab at de lægger sig som et fysisk filter uden på huden og dermed ikke absorberes af kroppen som de fleste andre solcremer. Understreg det fx. med vores Mineral Shield, som fås i fire forskellige farver og gør det til en fest for dig selv og børnene at bruge solbeskyttelse.

Et fysisk, mineralsk solfilter som zinkoxid er EU-godkendt til solbeskyttelse, og et rigtig godt alternativ til de mere almindeligt kendte kemiske solfiltre, der absorberes af kroppen og bekæmper solens skadelige stråler indefra. Zinkoxid lægger sig udenpå huden og reflekterer strålerne i stedet for at absorbere dem.

Viser alle 2 resultater

Filtrer produkter

Scroll til toppen